click ! click!

My Blog List-enjit enjit semut,sapa UPDATE dia dok atas-

Sunday, November 15, 2009

sarah privatekan blog

aku privatekan blog okay.bye semua

Saturday, October 17, 2009

testimonials testimonials.

hello semua. hee. sorry busy tak sempat nak update blog. hehe bukan busy apa. busy melagha saja. haha..
dari semalam aku meronggeng merata dengan kawan2 kakak aku.sangat best okay. tiba2 rasa hidup menyingle i mean tak kawen lagi sangat best pulak.

bebas!

hehe..smlm aku pergi UIA teman akak aku return dia punya robe and amik scroll. before that kitorg ada sesi photoshoot di mana aku lah fotografernya kat umah pacik kitorg kat taman TAR.

then sampai kat UIA, aku memborong lagi shawl! wah..koleksi shawl and tudung yang semakin bertambah dari ke hari kadang2 buat aku takut gak.hehe kalo ditambah2 macam2 leh buat dengan duit tu. i end up beli 3 shawl.by the time aku grad nanti mampus almari rumah tak muat ahha

hehe.

then kitorg gi midval nak makan chilis tapi penuh gila and we end up gi makan kat OU.hehe kopak aku asik makan saja.

after that we all balik.and today pulak kitorg berkaroks dekat alamanda nak dkt 3 jam, shoping sikit and makan lagi dekat restoran SABA'.memang sgt sedap.marvellous. makanan arab yg first time aku jatuh cinta and org mmglah sangat ramai woo..gambar ktorg meronggeng mmg byk.tp kat camera member.


muka baru balik
then aku baru je smp tadi sebab ada koko esok. kalo tak, aku dah meronggeng lagi ngan akak aku n kwn2 dia.hehe..



shawl baru shawl baru.heee muka gedik tuan belog mesti kena ada.kata ni blog dia.

***************************
 entry review ni sedikit pjg.baca kalau anda anda masalah kulit saja okay.



oh sebelum terlupa aritu ada org mintak wat review or testimonial pasal Seri Aida Cosmetics. aku ada simpan lagi gambar muka aku yang berjerawat teruk gila, besar2 nanah2, tak ada mata in my hp, tapi since tak ada usb takleh nak transfer pulaks.

tapi kalau nak dibandingkan dgn skrg, mmg improved byk.

listen carefully. im not a lover of malaysia punya product. sangat tak suka since byk sangat review yang kosmetik dr malaysia mmg menipiskan kulit muka and mengelupas konon buang sel kulit mati. sangat byk dengar ada yg pakai toner dh pedih and muka kadang2 bertambah teruk. tp sebut pasal skin, ia sgt depends pada kulit anda sendiri and cara hidup anda lah kan.

tp produk kosmetik membantu la . so aku try produk ni sebab rumet aku yg ckp dia pegi buat facial dekat butik ni.kebetulan mmg dkt ngan UPm, jalan kaki je pon. so aku berminat. time tu muka aku teruk gila, sampai bila buat facial kat satu kedai tu dulu, org tu mcm geli nak pegang muka aku. smbil cakap eesh teruknya eesh teruknya. perasaan aku waktu tu hanya tuhan yg mengetahui betapa sedihnya. so aku buat facial terus kat tempat tu about 2,3 times dlm beberapa bulan.



aku pakai, and terbukti, mmg sangat lembut pada kulit.berangin. tak pedih semua tu. kulit aku mmg sensitif sangat sebenarnya. tapi boleh rasa yang produk ni memang berasaskan buah sebab tak harsh on your skin.

aku guna produk ni nak dekat 6 bulan dah kot. so far sangat bagus. dia tak bagi perubahan drastik ,tapi nampak perubahan dia tu walaupun slow. aku dah lebih berkeyakinan sikit skang and aku hepi tentang tu. :)

aku ada ambik gambar sebelum, semasa pakai. kalau sapa-sapa nak tgk emel me personally at ssarahfadzil@gmail.com saya akan tunjuk semuanya. kalau tunjuk kat sini malu lah i,heh. mmg teruk sangat sampai tahap ko tgk air liur ko boleh meleleh sebab geram rasa nak picit2 nanah2 tu.

tataula korg nampak ke tak, ni gambar masa 2nd year last year.jerawat byk gila time ni. ni sebab pakai bedak tebal gila time ni.


muka aku sekarang, ni of cos la berbedak. tp okay banyak la dr dulu.


Seri Aida Cosmetics ni pun
sesuai la dengan slogan dia pun

"evolusi kecantikan berzaman"

hehe.pada yg kulit sensitif jgn risau, memang benda ni lembut mcm pakai minyak angin.hehe. aku still guna and masih dlm proses membaiki muka aku. skang tgh mengawal parut and kalau acne yg datang time period tu biasala kan.

kakak aku yang memang tak minat sangat ngan buatan malaysia pun dulu dah memang pengguna tegar produk ni. produk ni hanya ada kat area bangi saja. sebab masih baru lagi. so aku market2 ni lama2 korg tau ler jugak.


nanti dah okey parut, aku wat review lagi okies?


*sarah dah buat review,harap awak puas hati. take this as ur testimonial kat ur blog okay. :)

 
design by suckmylolly.com